Kind in Ontwikkeling door Multidisciplinaire samenwerkingEsther Pollmann (POH-GGZ, Speltherapeut/Re-Attach therapeut)

Wie ben ik

Mijn naam is Esther Pollmann, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Inmiddels werk ik al ruim 5 jaar, met veel plezier als POH-GGZ bij een huisartsenpraktijk in Westerhoven. Nadat ik in 2019 als POH-GGZ naast volwassenen ook kinderen ging ondersteunen, kreeg ik behoefte aan meer tools en kennis over kinderen; mede hierdoor heb ik gekozen voor de opleiding tot speltherapeut.

Mijn werkwijze
Ik wil naast de client staan, steunend en zonder oordeel meekijken en meevoelen. Terug naar de basis en oprecht begrijpen wat er gebeurt, om vanuit daar samen stapjes te gaan zetten. Vanuit een veilige basis van erkenning en verbinding ruimte creëren om te groeien.

Ik investeer in een warme en veilige basis waarin het kind zichzelf durft te laten zien. Ik luister naar het verhaal dat het kind vertelt. Spelenderwijs geef ik het kind inzicht in zijn functioneren en mogelijkheden. Het ondersteunen bij het maken van keuzes en formuleren van een eigen mening maakt het kind sterker en geeft meer zelfvertrouwen. Het spel stimuleert en ondersteunt daarnaast het verwerkingsproces en helpt kinderen stappen te zetten in groei en ontwikkeling. 


Contactgegevens


Esther Pollmann
0620851605
Informatie

Naast ondersteuning van het kind zal ik het gezinssysteem uiteraard ook adviseren en/of ondersteunen. Want een kind staat nooit alleen! 

Ervaring en scholing:
  • BBL opleiding MBO-Verpleegkunde in het Catharina ziekenhuis
  • HBO-Verpleegkunde GGZE de grote Beek (10 jaar gewerkt)
  • Post HBO POH-GGZ (volwassenen en kind & jeugd)
  • Re-Attach therapeut
  • Master Speltherapie. Thesis gewijd aan complexe scheiding en ouderverstoting.
  • 2023 - in de planning: Opleiding tot Paarden therapeut